måndag 12 januari 2009

Megumi 'Mega Megu' Fujii

Megumi 'Mega Megu' Fujii-highlight:

(Direktlänk)

5 kommentarer:

Marcus sa...

Hon är grym och en underhållande grappler, men i ADCC har hon fått pisk två gånger i semifinalen. Inget att skämmas för iofsg. Ska bli kul att se henne in action i årets upplaga av ADCC.

Alltid varför sa...

Nej, ADCC-förluster är inget att skämmas för, och det ska definitivt bli kul att se såväl henne som Fjodor (Fedor) och Mousasi i kommande ADCC. Vore riktigt roligt ifall det kunde bli så att Fjodor stötte på Roger Gracie under turneringens gång. Jag tror naturligtvis inte att Fjodor skulle ha särskilt stora utsikter att ens klara sig tiden ut, men det skulle definitivt bli sevärt.

Jag hoppas också att Mega Megu får möta Yuka Tsuji inom kort - det mötet har dragit ut för länge på tiden.

S R LARSON sa...

Tack for den lanken! Det har paminner mig om att jag borde skriva lite om kampsport emellanat pa min egen blogg. Har sysslat med kick boxing och pa senare tid traditionell kyokushin karate. Hittills inget MMA men ska snart borja med det samtidigt med kenpo karate. Ska bli intressant att se vad det ar for nagot.

Alltid varför sa...

S R Larson - Ja, något inlägg om kampsport vore intressant - alltid roligt att se hur förvånansvärt många det ändå är som delar ens särintressen.

Angående kempo/kenpo så är det så vitt jag förstått en mer blandad form av kampsport - karate med inslag av jujutsu i stort. Det brukar sägas att Chuck Liddell började sin kampsportskarriär med kempo/kenpo, och det har ju gått skapligt för honom.

Skulle du vilja se karate fantastiskt använd i MMA rekommenderar jag annars Lyoto Machida, och även Andrews Nakahara har sett lovande ut.

Maria Byström sa...

Tack för inspiration!