måndag 23 mars 2009

Bodström bloggar om tankning

Thomas Bodström har blivit med blogg, och jag kan inte annat än applådera namnvalet "Bodströmsamhället", även om jag ändå inte kan låta bli att skaka på huvudet åt formuleringar som: "Tänk att få ett eget ord, eller rättare sagt ett nytt begrepp, uppkallat efter sig. Även om jag förstår att det inte är tänkt som beröm blir jag smickrad."

Därefter beskriver han hur tekniskt inkompetent han är och hur "orolig" han är för att "allt verkar så krångligt" med tekniken, och då börjar saker och ting bli riktigt obehagliga då han gjort sig så känd som övervakningssamhällets främste lobbyist att han just stolt döper sin blogg till en term som är synonym med övervakningssamhälle. Det minsta man borde kunna begära av någon som skapar sig ett namn på en politisk agenda borde vara att vederbörande begriper sig på ämnet, men precis på samma sätt som Bob Reilly om MMA så närmast koketterar Bodström med sin okunnighet.

Hans berättelse om när han tankade bensin i en dieselbil fortsätter på temat att visa sympati för pöbeln genom att utförligt förklara att man är fullkomligt tappad bakom en vagn. Tanknotan på 15 000 kronor är dock inte mycket att orda om - en annan som tankade fel fick böta 16 000 kronor, och det för något som redan sugit åt sig runt fyra miljoner i bidrag och ändå inte lyckats få mer än 5,7 på IMDB.

(Via HAX)

Inga kommentarer: