torsdag 24 september 2009

1/via

Att länka varifrån man hittat information hör till grundläggande nätikett, men efter ett tag associeras även lätt annat läsande till de bloggare som annars kunde tänkas länka till ämnet i fråga.

Några exempel:

- 30 Ridiculous Taser Headlines - Radley Balko

- Moonshine returns! The fabled liquor of outlaws and gangsters is making a comeback with craft distillers. Too bad it's still illegal - Mattias Svensson

- Anckarström förklarar att han sköt Gustaf III därför att kungen dribblat med sedlarna - The Cautionary Revelation of the Apocalypse

- Is Sonic the Hedgehog a Socialist? - Johan Ingerö

3 kommentarer:

apocalypse nowish sa...

Ursäkta, men jag förstår inte poängen. Vad har min blog (http://thecautionaryrevelation.blogspot.com/ ) med det inlägget att göra?

Alltid varför sa...

apocalypse nowish: Det var en halvdan idé som jag egentligen lade till opublicerade inlägg men sedan ändå skickade iväg för att jag tröttnade på att för många inlägg aldrig blev mer än halvskrivna.

Jag läser bara inte särskilt många bloggar som fokuserar på det horribla i ohindrat pengatryckande, och då jag aldrig tidigare hört vinkeln att Anckarström sköt Gustav III för att han saboterat ekonomin medelst sedelpressar försökte jag trycka in det också för att fylla ut ett bristfälligt inlägg.

apocalypse nowish sa...

Okay, got it. Trodde det var lite kritik mot moi. :) Kommer nog en del skojigheter nu i helgen i det penninga-avseendet.

Snaska lugnt.