söndag 10 juni 2007

John Stover, hård som granit

John Stover, slumpvald 35-årig medelmåtta skulle möta tidigare tungviktsmästaren Tommy Morrison i dennes MMA-debut. Morrison ändrade dock reglerna till bara stående fighting, men ändrade sedan reglerna igen kort innan matchstart till att bara gälla boxning - fast med MMA-handskar. Stover drog sig dock inte ur ändå, och var till och med den som hade initiativet tidigt i matchen innan Morrison naturligtvis sedan knockade Stover.

Dessutom är Morrison med all sannolikhet HIV-positiv.

Kudos i mängder till Stover, som gissningsvis har rätt i att Morrison inte skulle klara 30 sekunder på marken med honom, och jag hoppas att han får någon välavlönad match någonstans som tack för detta och att Morrison lägger ner skitsnackadet om MMA.

BloodyKnux har för övrigt en intressant intervju med Vernon White, som alltid varit en av mina favoriter. Chuck ska tydligen ha gått rakt från drogrehab till matchen med Rampage. Sett till Chucks beteende inför matchen låter det inte alldeles osannolikt, så det ska bli intressant att se vad som kommer ur den intervjun.

Inga kommentarer: