fredag 1 juni 2007

Kennerfalk polisanmäld

Mathias Sundin har polisanmält Peter Kennerfalk för inläggen om Zaremba (skärmdump på ursprungsinlägget här), och SvD och DN publicerar TT:s pressmeddelande om det; Expressen skrev om det här och Folkbladet skriver om det här, här och här.

Polisanmälan känns som ett tråkigt sätt att sätta åt Kennerfalk, men debatten om tonläget i debatterna kring Vaxholm och fackarbete i stort är definitivt värd att lyfta. Marita Ulvskog säger: "Vi tar bestämd (sic!) avstånd från sådana här uttalanden. Vi kan inte se att det finns några som helst ursäkter för att uttrycka sig på det här sättet", och det ska sannerligen bli intressant att se om Kennerfalk sitter kvar på sin post, vad som blir socialdemokraternas officiella respons på detta och om Aftonbladet kommer skriva något om det.

Och var Kennerfalks blogg (där han tidigare bland annat antytt att Maud Olofsson brukar kokain och skrivit om Bonnier på ett sätt sällan sett utanför patriotkretsar) välläst redan dagarna innan detta så antar jag att det är noll och intet mot hur det ska vara idag (uppdatering: klockan 15:00 står hans besöksräknare på 6163 besökare, ska bli intressant att se vad den visar ikväll).

Inga kommentarer: