fredag 16 maj 2014

It's funny because the non-leftist gets dead

Vad som tydligen är Erik Loomis nya favoritskämt, från Twitter:
Trots att jag ännu inte försörjer mig som komiker så tänkte jag sett till mängden retweets och favoritmarkeringar åtminstone göra ett försök att skämta vidare på samma nivå och i samma anda:

- Tre vänsterpolitiker gick in på en bar, där de möttes av någon kom och blödde och skrek att en galning sköt folk. De visste direkt att det var på skoj, för både skjutvapen och mord är förbjudna enligt lag.

- Tre vänsterpolitiker skulle gå över vägen på väg till en bar. Bilen som kom emot dem såg ut att köra väldigt fort, men de gick över vägen ändå, för det var ju faktiskt förbjudet att köra fortare än 50 km/h där, så de skulle lätt klara sig över i tid.

- Tre vänsterpolitiker går till en bar. Bartendern förklarar att de självfallet kan använda e-cigaretter inne i baren, för regleringar är alltid baserade på god grund.

Ja, jag kanske måste sluta här så att folk inte alldeles tappar andan, men en artikel om alkoholrenhet i det fascinerande tungt reglerade USA och en artikel om 12 effekter av alkoholförbudet bör ändå länkas i sammanhanget.

Några tidigare inlägg på temat:
- It's funny because tortyr, eller roast på Burns
- It's funny because lemlästade barn
- It's funny 'cause fascism

Rubrikreferens:

(Direktlänk)

Inga kommentarer: